<

У Володимирі привітали з днем народження батька загиблого Героя Віктора Музичука

15:07 | 5.02.2024 / Володимир / /
Перегляди
495
/ Коментарі відсутні

4-го лютого свій 72-ий рік народження зустрів володимирчанин Анатолій Музичук – батько полеглого у бою за Україну воїна Віктора Музичука.

З цієї нагоди до чоловіка завітав секретар міської ради Іван Юхимюк, який привітав іменинника від імені усієї громади, повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

Пан Анатолій разом зі своєю дружиною Людмилою більшість життя пропрацював на консервному заводі у Володимирі. Починав з професії слюсаря і допрацювався до налагоджувача. Зараз на пенсії чоловік тішиться трьома онуками, які часто приходять в гості до бабусі й дідуся. Каже, що дуже хоче дочекатися нашої перемоги та миру, за що поклав життя його син.

Довідково. Захищати рідну землю від ворога сержант Віктор Музичук розпочав у серпні 2022 року. До цього довгий час працював вихователем та вчителем історії у ліцеї «Центр освіти». Його шанували колеги та любили учні, для яких Віктор Анатолійович завжди був мудрим наставником, добрим другом та порадником. Не роздумуючи, став до лав збройних сил, отримавши повістку про мобілізацію.

Віктор Музичук мужньо виконував свій громадянський обов’язок, аж доки його життя не обірвалось внаслідок ворожого обстрілу 7-го жовтня 2022 року на Харківщині. У загиблого сержанта, якому тепер навіки 45 років, залишились батьки, брат та син. Поховали Віктора Музичука з усіма військовими почестями на Федорівському кладовищі.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок