<

У Володимирі привітали з 6-річчям донечок померлого захисника Миколи Куценка

16:44 | 22.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
334
/ Коментарі відсутні

21-го березня донечки-двійнята померлого захисника Миколи Куценка, Евеліна та Кароліна, відзначають свій шостий день народження. Як і торік, цього дня маленькі іменинниці завітали до міської ради Володимира разом зі своєю мамою Надією.

Про це повідомляють на сайті міста.

Від імені міського голови, працівників міськвиконкому, депутатського корпусу та усієї громади Евеліну та Кароліну привітала керуючий справами міськвиконкому Ірина Лошенюк. Вона побажала дівчаткам багато друзів, сонячних та радісних днів, цікавих відкриттів та здійснення усіх мрій. Згідно з програмою соціальної підтримки доньки померлого військовослужбовця отримали грошові подарунки. Окрім цього, майбутнім першокласницям вручили шкільні наплічники. 

У батька двійняток старшини Миколи Куценка унаслідок отриманої травми в ході АТО на Донеччині виникла пухлина головного мозку. Погіршення самопочуття чоловік помітив, коли його донечкам було лише два місяці. Він переніс дві надскладні операції, опромінення, але хвороба надто швидко прогресувала і не лишала шансу на одужання. 14 жовтня 2018 року Микола помер, залишивши дружину з двома крихітками-донечками, які татка пам’ятатимуть лише по фото та поодиноким відео, де він грається зі своєю малечею.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця