<

У Володимирі привітали з 4-річчям донечку загиблого Героя Дениса Ткача

20:09 | 4.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
271
/ Коментарі відсутні

2-го березня у Володимирі святкували день народження маленької Домініки у сім’ї загиблого Героя Дениса Ткача. Привітати дівчинку з її 4-річчям прийшов секретар міської ради Іван Юхимюк.

Вручив подарунки і побажав іменинниці рости здоровою, щасливою, у мирній Україні, бути втіхою для мами та усієї родини, повідомляють на сайті міста.

Їхнє рідне село Микільське розташоване у Міловській селищній громаді Старобільського району на Луганщині. Саме Мілове відоме тим, що по його території іде кордон України із російською федерацією. Тож, звичайно, ці населені пункти тримали перший удар нападу ворога і були окуповані у перший же день повномасштабного вторгнення – 24-го лютого 2022 року.

Того ж дня, виконуючи завдання з оборони державного кордону в районі села Зоринівка на рідній йому Луганщині, одним із перших загинув 35-річний прикордонник Денис Ткач. Чоловік прикрив відхід побратимів ціною власного життя.

За свій подвиг захисник був нагороджений орденом “За мужність” III ступеня, а також почесною відзнакою “За вільну Луганщину” посмертно. Прикордоннику присвоєно звання майстер-сержанта.

Поховавши чоловіка, проживши пів року в окупації, дружина загиблого Героя Оксана Ткач із двома дітьми та мамою переїхала у Володимир, де нині і мешкає сім’я, мріючи про Перемогу та деокупацію своєї малої батьківщини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа