<

У Володимирі привітали волонтерів

17:22 | 5.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
1287
/ Коментарі відсутні

5-го грудня у Міжнародний день волонтера, міський голова Ігор Пальонка вручивжителям громади, а також окремим колективам і спільнотам подяки за самовіддану волонтерську діяльність, яку вони спрямовують на підтримку ЗСУ. 

Очільник громади, вітаючи волонтерів, наголосив, що люди, які, жертвуючи власним часом, силами, а подекуди і здоров’ям, безкорисно роблячи добро, заслуговують неабиякої поваги та подяки, – йдеться на сайті міста.

Він нагадав присутнім, що волонтерство в Україні набуло нового значення у 2014 році, коли саме завдяки волонтерам вдалось забезпечити бійців ЗСУ необхідним речами та технікою. Після повномасштабного вторгнення волонтерство як явище набуло іще більше обертів, адже українці від малого до великого узялись волонтерити, ліплячи вареники, випікаючи здобу, плетучи теплі шкарпетки та маскувальні сітки, здаючи кров, допомагаючи переселенцям, організовуючи благодійні заходи та збираючи кошти на потреби військових.

За активну громадянську позицію, благодійну діяльність, спрямовану на підтримку Збройних сил України та з нагоди свята – Міжнародного дня волонтера, подяки міського голови отримали: волонтери Ольга ЖигуноваЮлія Кротач, Тетяна Пташенчук та Алла Сачук.

Подяками також нагороджено студентський та трудовий колективи Володимирського педагогічного фахового коледжу ім. Агатангела Кримського та Володимир-Волинського центру професійної освіти, а також колективи громадської організації “Крила матері”, релігійної громади церкви Християн віри Євангельської (П’ятидесятники м. Володимир) та її пресвітера Павла Лаця, інтернет-спільноти “Твій Володимир” та вихованцям недільної школи храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер