<

У Володимирі привітали із 7-річчям дочку загиблого Героя Миколи Ткачука

16:12 | 6.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
285
/ Коментарі відсутні

6-го червня у Володимирі привітали з днем народження доньку загиблого Героя Миколи Ткачука Маргариту, якій виповнилося 7 років.

Про це повідомляють на сайті міста.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, вручаючи дівчинці подарунок, від імені усієї володимирської громади побажав їй бути здоровою, щасливою, приносити додому тільки хороші оцінки, всіляких гараздів і успіхів.

До привітань приєднались однокласники Маргарити з 1-Б, які у ці дні саме збираються на канікули.

Тато іменинниці майстер-сержант Микола Ткачук проходив службу на ВПС “Коритниця”, був начальником кінологічної служби прикордонної застави імені Пархоменка. Двічі перебував у складі миротворчої місії в Іраку, служив у 14-й ОМБр, потім у ЗРП, кілька років тому підписав контракт із ДПСУ.

Починаючи з 2015 року, захищав східні рубежі нашої країни. З серпня 2021-го служив у ПКШР «Новотроїцьке». Загинув 43-річним 24 березня 2022 року. У Героя залишилися троє донечок, дружина та батьки. 

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Миколу Ткачука 2015 року нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, а також у 2022 році посмертно – орденом «За мужність» ІІ ступеня.

Поховали Миколу Ткачука на кладовищі села Новосілки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця