<

У Володимирі придбали два сміттєвози для обслуговування євроконтейнерів

11:07 | 27.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
689
/ коментарі 2

У Володимирі розпочали реконструкцію та оновлення сміттєвих майданчиків міста зі встановленням євроконтейнерів. Для їхнього обслуговування на КП «Полігон» за кошти бюджету громади закупили два сміттєвози.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка у фейсбуці.

Сміттєвози із заднім навантажувачем на базі автомобіля Renault Premium загальною вартістю трохи більше 4-х мільйонів гривень були придбані через аукціон на сайті державних закупівель.

Автомобілі 2010 року випуску раніше слугували комунальникам одного із міст Франції. Однак техніка хоч і вживана, проте в ідеальному робочому стані.

Уже з 1-го червня один зі сміттєвозів розпочне роботу з вивезення сміття із майданчика на вулиці Академіка Глушкова, який першим реконструювали під вставлення євроконтейнерів.

Загалом цього року планують оновити близько двадцяти сміттєвих майданчиків, для яких уже частково закупили контейнери закритого типу.

Окрім цього, КП «Полігон» має ще одне нове придбання – вакуумний пилосос, який особливо стане у пригоді комунальникам в осінній період під час прибирання опалого листя.

Нагадаємо, у Володимирі планують купити два сміттєвози за 4 млн грн.




коментарів: 2
  1. Придбате машину для викачки ям ,бо замовити цю послугу на Плігоні дуже трудно .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця