<

У Володимирі провели в останню путь Героя Артема Єгиазаряна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 12.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
38532
/ Коментарі відсутні

12-го березня у Володимирі відбулося прощання зі старшим солдатом 37-річним Артемом Єгиазаряном, який загинув, мужньо захищаючи рідну землю від ворога.

На похорон до церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії прийшли рідні, близькі, друзі загиблого, а також представники місцевої влади та жителі громади, – повідомляє міська рада.

Артем Єгиазарян народився 14 квітня 1984 року. Закінчив Володимир-Волинську ЗОШ №2, навчався у Вищому професійному училищі на електрика. Останнім часом працював водієм, а перед цим були роки служби у правоохоронних органах. З перших днів війни, ні на мить не вагаючись, Артем призвався до лав ЗСУ, аби захистити Батьківщину зі зброєю в руках від російської орди.

8-го березня життя старшого солдата-стрільця обірвалось внаслідок поранень, які він отримав у бою.

Друзі та однокласники загиблого Героя згадують його як добру людину, якій було притаманне загострене почуття справедливості. Адже з дитинства, яке у нього було досить непросте, бо ріс без батька, Артем завжди вступався за слабших, ділився з близькими останнім. У бійця залишилась дружина та двоє дітей – донька від першого шлюбу та син, якого виховував, як власного.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині та близьким захисника України Артема Єгиазаряна!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок
19 Травня, Неділя