<

У Володимирі провели правопросвітницький захід для внутрішньо переміщених осіб в Пункті Незламності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:08 | 27.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
168
/ Коментарі відсутні

У січні у Володимирі фахівці місцевого центру з надання БВПД, спільно з міською радою та представниками благодійного фонду «Рокада» Волинь організували широкомасштабний правопросвітницький захід для внутрішньо переміщених осіб в Пункті Незламності, що розташований в приміщенні Центру культурних послуг.

Участь взяли близько 100 осіб, – інформують на фейсбук-сторінці благодійного фонду «Рокада» Волинь.

Разом з тим, спільно з начальником відділу безоплатної правової допомоги Володимирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олексієм Кірносовим учасники заходу мали можливість обговорити найпоширеніші питання, з якими вони зустрічаються у повсякденному житті, серед яких проблеми отримання статусу внутрішньо переміщеної особи, відновлення документів, отримання компенсації за зруйноване та пошкоджене майно, перетин державного кордону, оформлення соціальних виплат тощо та отримати відповіді на них.

Представники благодійного фонду «Рокада» Волинь, своєю чергою, надали учасникам заходу благодійну допомогу.

Тож, як зазначив пан Володимир з Херсонщини, який у зв’язку з війною тимчасово проживає у місті Володимирі:

«Було досить несподівано, що у Пункті Незламності, крім чаю, можна було отримати й правову допомогу. Для таких людей як я – це важливо, оскільки так ми розуміємо, що держава піклується про нас і намагається максимально допомогти, і для цього не обов’язково ходити у різні установи».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок