<

У Володимирі проведуть аукціон на оренду приміщення під аптеку в ТМО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:13 | 18.02.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
873
/ Коментарі відсутні

16-го лютого на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради Володимира обговорили питання щодо використання об’єкта комунальної власності громади.

Начальник відділу комунальної власності Лариса Процька поінформувала щодо проєкту рішення, який був підготовлений після розгляду звернення діючого орендаря частини приміщення площею 18 квадратних метрів у будівлі ТМО – фірми «Волиньфарм». Комерційний директор даної фірми звернувся з проханням надати йому переважне право на продовження договору оренди за результатами аукціону, – повідомляють на сторінці міста.

Виконавчий комітет міської ради прийняв рішення скасувати уже оголошений аукціон на оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності громади Володимира, а саме на частину нежитлового приміщення площею 18 кв. м, розташованого в приміщенні за адресою: м. Володимир, вул. Павлова, 20 для розміщення аптеки (аптечного пункту) терміном на п’ять років.

Натомість буде оголошено новий аукціон на продовження договору оренди, за результатами якого чинний договір оренди може бути продовжений з існуючим орендарем або укладений з новим орендарем, який запропонує найвищу цінову пропозицію.

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця