<

У Володимирі продовжують вакцинувати тварин від сказу

16:37 | 7.08.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
97
/ Коментарі відсутні

7-го серпня спеціалісти Володимирської районної державної лікарні ветеринарної медицини продовжили роботу з вакцинації домашніх та безпритульних тварин.

Про це пишуть на сайті міста.

Загалом протягом дня у місті було провакциновано 37 котів та собак,  34 з яких безпритульні. Мобільна бригада ветеринарної служби разом із волонтерами та працівницею КП “Полігон” працювали на вулиці Ковельській, на території однієї з військових частин та в районі колишньої сільгосптехніки. 

Виїзна вакцинація продовжуватиметься і надалі. Якщо у вас є інформація про місця скупчень безпритульних тварин у Володимирі, просимо вказувати адреси у коментарях до цього допису на фейсбук-сторінці міської ради або за номером телефону 0932377362 (Анна Кухарик). 

Вкотре наголошуємо на необхідності вакцинації ваших домашніх тварин, оскільки в місті є загроза поширення сказу (до 29-го вересня у Володимирі запроваджено карантин).

Просимо у разі виявлення будь-яких симптомів сказу у тварин, не допускати травматизації людей та одразу звертатись до ветеринарів! Також не затягуйте з отриманням медичної допомоги, яку у випадку укусів чи подряпин тваринами, вам фахово нададуть у Володимирському ТМО.

Для вакцинації домашніх тварин звертайтеся за адресою: вул. Кобзарська, 1, з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю з 8.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок