<

У Володимирі попрощалися із загиблим військовослужбовцем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 28.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
2527
/ 1 коментар

28-го лютого понад пів сотні людей прийшли попрощатися із загиблим внаслідок ракетного удару молодшого сержанта Сергія Гребенюка.

Панахида пройшла у Георгіївській (Юріївській) церкві, що у військовому містечку. Провести в останню путь Сергія Гребенюка прийшли рідні, колеги-військові, друзі та небайдужі мешканці Володимира.

Нагадаємо, ракетний удар, який сколихнув усе місто вранці 27-го лютого, забрав життя військовослужбовця з Володимира, молодшого сержанта Сергія Гребенюка.

Герой до останньої хвилини життя виконував свій обов’язок, перебуваючи на бойовому чергуванні.

Гребенюк Сергій Васильович, народився 16-го жовтня 1985 року в м. Володимир, у сім’ї військового, українець. У 1986 році батько проходив службу у Групі Північних військ Німеччини в місті Магдебург, де сім’я проживали до 1991 року.

В 1992 році пішов у перший клас Володимир–Волинської школи №3. У 2001 році закінчив 9 класів і вступив до місцевого сільськогосподарського технікуму який закінчив з червоним дипломом у 2005 році за спеціальністю технік – механік.

В 2007 вступив до Дрогобицького державного педагогічного університету на відділ економіки та менеджменту спеціальність маркетолог, форма навчання заочна, закінчив навчання в 2011 році.

У родині залишилась мама, старший брат, і брат близнюк.

Як зазначив міський голова Володимира Ігор Пальонка під час відеозвернення, під час ракетного удару загинули троє військовослужбовців. Один з них – володимирчанин Сергій Гребенюк.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині загиблого




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота