<

У Володимирі попрощалися із Героєм Юрієм Мисаном

19:04 | 9.03.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
1131
/ Коментарі відсутні

9-го березня у Володимирі в обідню пору на церковному подвір’ї храму святого Василія зібралось чимало володимирчан, які прийшли сюди, аби попрощатись та віддати шану іще одному земляку, який віддав своє життя за Україну, – Юрію Мисану.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

Провести в останню дорогу полеглого захисника прийшли його рідні, друзі, побратими, колеги, представники місцевої влади, небайдужі містяни, які зустріли скорботний кортеж з тілом воїна навколішки. Під церковні дзвони та музику у виконанні військового оркестру труну занесли до храму. Чин похорону звершили священники на чолі з настоятелем Василівської церкви отцем Тарасом.

Слова співчуття родині Юрія Мисана від імені усієї громади висловив міський голова Ігор Пальонка:

“Загиблий, який у мирний час захищав жителів міста, працюючи у міліції, не задумуючись, пішов захищати Батьківщину, коли на її землю ступив чобіт ворога. Нині ми у неоціненному боргу перед родиною воїна, який не пошкодував заради нас свого життя. Щирі співчуття та вічна пам’ять Герою”.

54-річний сержант Юрій Мисан довгий час працював у правоохоронних органах дільничним міліціонером та був призваний до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув 4 березня, внаслідок поранень, отриманих під час ворожого обстрілу на Донеччині. У нього залишалась мама, дружина та доньки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота