<

У Володимирі планують зробити ямковий ремонт на 12 вулицях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 12.07.2022 / Володимир / /
Перегляди
451
/ Коментарі відсутні

Планують продовжити ямковий ремонт на деяких вулицях Володимира.

Про це йшлося під час оперативної наради міської ради 12-го липня. Зокрема, начальник управління інфраструктури Ігор Возний розповів, що з проєктантами об’їздили проблемні вулиці міста. Після чого будуть виготовляти проєктно-кошторисну документацію та оголошувати тендер. Це займе ще приблизно два тижні.

Згодом на брифінгу міський голова Ігор Пальонка додав, що раніше у березні розпочали виконувати ямковий ремонт у Володимирі, однак через замороження коштів, роботи призупинили. Нині ж планують відремонтувати орієнтовно 12 вулиць, перелік нададуть згодом.

“Хочу зазначити, що це ямковий ремонт, оскільки капітально поки не можемо відремонтувати. Спілкувалися з казначейством. Те, що було заплановано до війни, на жаль виконати не вдасться. Частково, де є проблемні питання, вирішимо поточним ремонтом. Якщо дорога ґрунтова, то підсиплемо щебеневою сумішшю. Зокрема, вулицю Чайковського, по якій мешканці зверталися до мене вже тричі, планували робити капітально, але нині спробуємо хоча б щебенем вирішити питання”, – розповів мер.

Він додав, що дані вулиці погодженні з військовою адміністрацією та внесенні у мобілізаційне завдання, щоб їх профінансували.

За словами мера, ямковий ремонт на сільських вулицях проводити не будуть у цьому році. Проблемні дороги прогрейдерують, а там, де є асфальтне покриття, ремонту ще робити не треба, оскільки вони були прокладені відносно недавно.

“Є питання автошляхів у сільській території загального користування місцевого значення – такі, як під’їзна дорога до Дігтева, дорога Вощатин-Ласків-Суходоли та Новосілки-Орані. По ним надсилали листи на Службу місцевих доріг, та проінформували, що оголосили закупівлю на ремонт даних вулиць. Тут теж планується грейдерування, незначна підсипка і підсипання узбіч”, – додав Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота