<

У Володимирі підбили підсумки Міжнародного пленеру художників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:05 | 30.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
178
/ Коментарі відсутні

27-го червня у Володимирі в культурно-мистецькому центрі відбулось офіційне закриття XIII Міжнародного пленеру художників «Колорит», під час якого учасникам вручили подяки та пам’ятні подарунки.

За тиждень, упродовж якого відбувався пленер, 18 його учасників, котрі приїхали до Володимира з з Києва, Одеси, Дубна, Рівного, Луцька та Нововолинська, аби почерпнути нахтення та поспілкуватись із колегами, створили понад чотири десятки картин, – повідомляють на сайті міста.

Свої мистецькі твори художники писали з натури у мальовничих куточках нашого міста та у поліському селі Кошари, що неподалік Світязя.

В останній день проведення пленеру, який співпав із Днем молоді, художники ділились своїми професійними секретами під час майстер-класів у КМЦ. Зокрема, володимирський художник Ігор Мацюк провів майстер-клас по акварелі, а художниця з Одеси Тетяна Поповиченко по роботі у техніці графіка.

Перш, ніж приступити до вручення свідоцтв та подарунків, заступник міського голови Андрій Гудим подякував художникам за участь у пленері та принагідно запросив усіх на уже 14-й пленер, який відбудеться наступного року.

Усіх охочих ознайомитись із творчим ужинком цьогорічного плненеру організатори запрошують до перегляду робіт художників у фоє культурно-мистецького центру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок