<

У Володимирі оштрафували поляка, який їздив п’яним за кермом

15:09 | 13.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1425
/ коментарі 3

Суд оштрафував на 17 тисяч грн та позбавив права кермування на рік мешканця Польщі, якого 3-го липня затримали на вулиці Луцькій у Володимирі за кермом на підпитку.

Про це стало відомо із постанови Володимирського суду від 5-го липня.

Як йдеться у матеріалах справи, чоловік кермував автомобілем Альфа Ромео, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння. Огляд проводився із застосування приладу Drager 6820 зі згоди водія, вміст алкоголю в крові становив 1,08 проміле.

Правопорушник, яким виявився громадянин Польщі, свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП визнав повністю, підтвердив факт керування транспортним засобом у стані алкогольного сп`яніння та обставини викладені у протоколі та матеріалах справи, щиро розкаявся, просив суд суворо не карати.

В результаті, суд визнав його винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, та призначив стягнути з нього штраф у розмірі 17 000 грн та позбавлення права керування транспортними засобами строком на один рік.

Крім того, з правопорушника стягнули в дохід держави 536,80 грн судового збору.




коментарів: 3
  1. В Україні давно потрібен закон про конфіскацію машин бухих водіїв і відправка цього транспорту на фронт -Латвія ,цьому приклад .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя