<

У Володимирі невідомі перевернули контейнери зі сміттям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 1.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
849
/ Коментарі відсутні

30-го жовтня ввечері невідомі вандали перекинули контейнери зі сміттям, які встановлені в районі вулиці Луцької, 103 у Володимирі.

Відео і фото наслідків “плідної” роботи місцевих вандалів одразу ж потрапило в соціальні мережі, повідомляють комунальники у фейсбуці.

Як повідомила майстер дільниці благоустрою КП “Полігон” Ольга Антошина, порядок біля контейнерів зі сміттям працівники комунального підприємства навели вже на 7:30 ранку неділі, 31-го жовтня.

“Безлад на контейнерному майданчику, скоріше за все, справа рук людських, а не техніки, як коментували в соціальних мережах. – З усього видно, що це зробили люди.

Смітники перекинуті, мішки зі сміттям розкинуті…Автомобіль такого б не накоїв”, – розповідає Антошина.

Ольга Антошина розповідає, що це не перший випадок такого вандалізму на контейнерних майданчиках. Було кілька разів, коли хулігани перевертали сміттєві контейнери, які були встановлені на вулиці Устилузькій, навпроти стоматполіклініки.

“Шановні мешканці міста, якщо ви стали свідком такого безчинства, повідомляйте нам! Просимо писати у повідомленнях на сторінці Комунальне підприємство “Полігон” у фейсбуці, інстаграмі @poligon.vv. та в телеграм-каналі“, – йдеться в пості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота