<

У Володимирі навчальні заклади переводять на дистанційне навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:01 | 4.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
1652
/ Коментарі відсутні

4-го лютого у Володимирі на засіданні комісії ТЕБ та НС вирішили перевести на дистанційну форму навчання заклади загальної середньої освіти та позашкільної освіти, включно з молодшими класами і закладами профтехосвіти.

Станом на 4-те лютого зареєстровано 935 випадків хворих, з яких 641 – житель Володимира, 294 – жителі району, повідомляють на сайті міста.

У зв’язку з тим, що старші класи пішли на дистанційне навчання, кількість звернень пацієнтів дитячого віку дещо зменшилась. Проте з 21 лікаря сімейної медицини нині семеро перебувають на лікарняному, через що медики не справляються із навантаженням.

Щодня звертається велика кількість жителів, які здають ПЛР-тести. Зокрема,  351 зразок зараз знаходиться на опрацюванні у лабораторному центрі у Луцьку. 

Станом на 4-те лютого у ТМО ситуація стабільна – на лікуванні у стаціонарному ковідному відділенні лікарні перебуває 57 пацієнт, з яких 40 – з позитивними результатами ПЛР-тестування, зокрема 7 дітей. У важкому стані перебуває один пацієнт. Спостерігається високий рівень захворюваності серед працівників.

Начальник управління з гуманітарних питань Оксана Бігун зазначила, що старші класи навчальних закладів громади вже переведені на дистанційну форму навчання, але ріст захворюваності серед початкової ланки загальної середньої освіти та позашкільної освіти збільшується. Високий відсоток хворих і серед вчителів.

Рішення прийнято одноголосно та рекомендовано:

  • перевести на дистанційну форму навчання заклади загальної середньої освіти та позашкільної освіти з 07.02.2022 року  по 11.02.2022 року;
  • керівникам установ освіти обласного підпорядкування перевести на дистанційну форму навчання заклади професійно-технічної освіти  з 07.02.2022 року  по 11.02.2022 року.

Нагадаємо: Дистанційне навчання у школах Володимира ймовірно продовжать на тиждень: молодші класи теж можуть перевести.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя