<

У Володимирі на стаціонарі перебувають 70 пацієнтів із підтвердженим ковідом: за тиждень у районі зафіксували 26 смертей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 25.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
589
/ Коментарі відсутні

25-го листопада на стаціонарному лікуванні у ТМО Володимира перебувають 85 пацієнтів, у 70-ти з них підтверджений тест на коронавірус.

За минулу добу госпіталізували дев’ятеро осіб з підозрою на COVID-19, серед яких – двоє дітей. Таку статистику наводять у лікарні Володимира.

У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії перебувають вісім пацієнтів, двоє з яких знаходяться під штучною вентиляцією легень.

Окрім того, за період з 16-го по 23-тє листопада у Володимир-Волинському районі зафіксували 26 смертельних випадків від ковіду і дев’ять сотень нових хворих, – повідомляє районна держадміністрація.

За тиждень були госпіталізовані 172 особи, перебувають в реанімаційних відділеннях – 27 людей, підключені до апарату штучної вентиляції легень – 19.

За цей же період у Володимир-Волинському районі вакцинувалися 7 662 людини.

Медики звертаються до людей з проханням носити засоби індивідуального захисту та вакцинуватися. Як показує практика, щеплені пацієнти набагато легше переносять хворобу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок