<

У Володимирі на продуктовому ринку планують звести новий торговий відділ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 17.01.2021 / Володимир / /
Перегляди
46
/ коментарів 7

На продуктовому ринку у центрі Володимира-Волинського незабаром може з’явитися новий торговий відділ у кілька поверхів. Будівлю планують побудувати на місці старої, де продають молоко та овочі.

Про це поінформував у фейсбуці дизайнер, депутат міської ради Андрій Гнатюк.

За його словами, на містобудівній раді до огляду представили будівлю з фасадом тотожним до тієї, де зараз розміщуються торговці м’ясом та рибою. На його думку фасад варто осучаснити, адже його розробляли в кінці 20-го століття. Дизайнер запропонував свій варіант.

“Варіант стилістично на контрасті, але з збереженим масштабом та лінією забудови. Вигнуті форми фасаду, які заманюють покупця у зону ринкового променаду.

Вхід пропоную зробити не з вулиці (хідник там є не широкий, не потрібно забирати ту зону у пішоходів, які йдуть по вулиці), а з боку невеликого публічного простору. Гармонійно вписався і МАФ який притаївся під будівлею Ощадбанку.

Місто повинно розвиватись і сучасна архітектура має право на життя серед історичної забудови!”, – написав Андрій Гнатюк.




коментарів: 7
  1. А може для початку навести порядок на тому що є ринку.Ато половина ринку труси ліфчики і тд і тп.

  2. І стоянку потрібно. А то поставлять машини і пройти не можливо. Особливо коли черги на вхід зроблять.

  3. Ага , варіант з коричневим фасадом, концепт гарний та його не буде ніхто втілювати)
    Може спробують , до моменту , поки не побачать ціни на скляні фасадні системи , де квадратний метр від хорошого виробника коштує в районі 400 євро
    Буде або такий самий як був , або зроблять ідентичний до правого)

  4. Всі хочуть розвантажити перехрестя /придумують кільце/,але поки з центру не уберуть два ринки/продовольчий і промисловий ,міську раду/нічого не вирішиться. Проблема з парковкою біля ринків та завантаженням перехрестя виникла ще в 80-тих роках/працівники ДАІ штрафували автомобілістів за порушення парковки/ Для того щоб вирішити цю проблему ринок необхідно будувати /сучасний/ в районі консервного заводу,або на вул.Шевченко.А ці приміщення використати для іншого призначення.

    • Вже скільки років автостанцію переносять. Ще здається від першого президента. А ви ще хочете ринки щоб перенесли. Тут кармани добре набивати.

  5. Віталій- не мерзни на базарі.Рано чи пізно базар закінчиться.Найди роботу.Тільки не треба тут розказувати за подотки.Простий роботяга з білш-менш легального підпремства платить білше тебе БАЗАРНИКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок