<

У Володимир-Волинському районі створять 5 територіальних громад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 25.05.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському районі планують створити 5 територіальних громад. Це – Березовичівська, Зарічанська, Зимнівська, Оваднівська та Устилузька, – інформують у прес-центрі офісу реформ. Нині у районі – 21 територіальна одиниця. У перспективному плані, поданому райдержадміністрацією, враховані основні методичні рекомендації, і побажання жителів сіл.

Є проблемні моменти, що виникають при реалізації Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Зокрема, з Березовичівською територіальною громадою бажає об’єднатися Війницівська сільська рада Локачинського району, із Зимнівською – Соснівська сільська рада Іваничівського району; з Оваднівською – Гайківська сільська рада Турійського району. Про це йшлося під час зустрічі з сільськими головами, яку організували спільно з Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій експерти Офісу реформ, – пише Волинська ОДТРК.

Під час наради присутні обговорили наявність у центрах необхідних адмінприміщень, доріг та дотримання зони наближеності крайнього села до центру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок