<

У Володимир-Волинському центрі зайнятості прийматимуть документи по частковому безробіттю 13 червня з 8 ранку і до останнього клієнта

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 12.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
82
/ 1 коментар

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського центру зайнятості підприємці можуть подати документи на отримання по частковому безробіттю протягом 90 днів із дня зупинення/скорочення діяльності за місцем сплати ЄСВ.

Фізичні особи-підприємці, які не мають найманих працівників, теж можуть скористатися можливістю отримання допомоги по частковому безробіттю, пише Володимир Медіа.

Прийом документів проводитиметься у робочі дні з 8 години до останнього клієнта. Додатково працівники служби зайнятості зідйснюватимуть прийом у суботу, 13 червня з 8 години до останнього клієнта.




один коментар
  1. хоч такі виплати і передбачені чинним законодавством – думаю , що з тієї затії вийде пшик , бо так орієнтовний розмір виплат на одного ФОПА складає біля 5 тис .грн , то тільки така сума для нашого невеликого містечка складає більше 5 млн. грн , а в межах країни – це вже кілька міліардів гривнів … Думаю команда ZE може не знайти таких коштів – враховуючи вже досвід з підвищенням ( індексацією) пенсій … хоча … надія вмирає останньою , а наш народ ну дуже же довірчивий …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок