<

У Володимир-Волинському суді ще троє екс-бійців 51-ї ОМБр подали клопотання про звільнення від відповідальності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 27.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

27-го березня у Володимир-Волинському суді продовжили допит свідків сторони обвинувачення у “Запорізькій справі” проти колишніх бійців 51-ї ОМБР, яких звинувачують у самовільному залишенні місця дислокації. Цього ж дня троє підсудних звернулися до суду з клопотаннями по 48 статті Кримінального кодексу України.

Судовий процес проти 22-х екс-бійців триває в загальному майже чотири року. Понад рік тому. двоє підсудних подали клопотання по 48 статті Кримінального Кодексу, де йдеться про звільнення від відповідальності, при наявності ряду умов. На попередньому слуханні, ще двоє хлопців подали аналогічні клопотання. На цьому засідання охочих стало ще більше – троє: Соя, Головій та Січкун.

Хлопці розповіли, що мають сім’ї, які потрібно забезпечувати, роботу, а тому постійно приїздити на слухання стає складніше. Тому вирішили піти на такий крок.

Від так із 22-х підсудних, залишилося 15-ть. Наступне засідання відбудеться 25-го квітня, на якому продовжать заслуховувати свідків зі сторони обвинувачення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя