<

[ОНОВЛЕНО] У Володимир привезуть тіла загиблих Героїв Олександра Августіна та Сергія Гавури: жителів просять долучитись до коридору шани

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 4.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
1379
/ 1 коментар

4-го вересня о 14:30 до Володимира прибуде кортеж з тілами полеглих Героїв – володимирчанина Сергія Гавури та жителя села Когильне Олександра Августіна.

Містян просять долучитись до коридору шани вздовж вулиць Луцької, Ковельської та Павлова та гідно зустріти загиблих захисників. Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Нагадаємо, житель села Когильне Зимнівської громади Герой Олександр Августін загинув 30-го серпня. Захисник виконував бойове завдання по виявленню та знищенню сил противника у Покровському районі Донецькой області, але отримав поранення не сумісне з життям. Олександр Володимирович, 1996 року народження, був стрільцем-снайпером. Неодружений, залишились батьки та сестра.

45-річний солдат Сергій Гавура теж загинув виконуючи бойове завдання. Герой з Володимира був призваний до лав ЗСУ у березні цього року. У чоловіка залишилась мама, дружина та двоє синів.

Прощання із Сергієм Гавурою відбудеться 5-го вересня. Коридор шани формуватимуть о 14:20 від вулиці Грушевського, 2, де мешкав полеглий герой. Кортеж рухатиметься вулицями Шевченка, Ковельською та Драгоманова до храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Чин похорону розпочнеться о 14:30.

Інтернет-видання “БУГ” приносить щирі співчуття родині загиблих Героїв!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя