<

У студії «БУГу» розповіли про нововведення для платників податків та про річну податкову декларацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 25.02.2019 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
3
/ 1 коментар

У студії інтернет-видання «БУГ» побував начальник Володимир-Волинського управління ГУ ДФС у Волинській області Сергій Демосюк.

Він розповів про те, які нововведення чекають на платників податків у 2019-му році та які зміни у податковому законодавстві вже відбулися нещодавно. Сергій Демосюк також відповів на запитання про податок на нерухоме майно та ставки податку для володимир-волинців. Зачепили у студії і тему обов’язкового декларування доходів громадян та дізналися кому та у яких випадках потрібно звернутися до податкової, щоб уникнути проблем із законом у подальшому.

“Цьогоріч особливих змін в системі оподаткування не відбулося. Разом з тим, платники податків повинні знати, що з 1-го січня змінилася мінімальна заробітна плата, тобто змінилися соціальні стандарти. З 1-го січня заробітна платня складає 4 173 гривні. Тобто платники єдиного податку 2-ї групи, повинні знати, що на сьогоднішній день вони повинні сплатити 834,60 гривні щомісяця. Платники 1-ї групи платять 192,1 гривні, тобто 10% від прожиткового мінімуму і ЄСВ – 918,06 гривень”, -наголосив начальник податкової Сергій Демосюк.

Детальніше у відео:




один коментар
  1. Мудрий, досвідчений, чесний керівник! Побільше б таких людей було б при владі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа