<

У спортивному залі ДЮСШ у Володимирі завершили капітальний ремонт

12:15 | 21.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
390
/ Коментарі відсутні

Під завісу року подарунком для вихованців секцій боксу та легкої атлетики ДЮСШ у Володимирі стало завершення капітального ремонту спортивного залу.

Це приміщення почали відновлювати іще до повномасштабного вторгнення із перекриття покрівлі, аби врятувати дерев’яну будівлю від постійних підтікань, повідомляє мер міста Ігор Пальонка.

Починаючи із червня цього року, за кошти місцевого бюджету у сумі 1,8 млн грн демонутвали стару дерев’яну підлогу та облаштовалу натомість бетонну із поліуретановим покриттям, обладнали також роздягальні, пофарбували внутрішні та зовнішні стіни, замінили систему освітлення і вікна та двері.

Нині тут справді комфортні умови для тренувань сотні юних легкоатлетів та пів сотні боксерів – є можливість для відпрацювання стрибків у висоту і довжину, а також доріжки для бігу та місце для боксерського рингу.

“Принагідно оглянув укриття спорткомплексу, де тренуються каратисти та дзюдоїсти. Це приміщення постійно потерпає від надмірної вологи, тож у наступному році розглянемо можливість ремонту укриття”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота