<

У спорткомплексі «Олімп» у Володимирі відкрили нову тренажерну залу

08:15 | 12.07.2024 / Володимир / /
Перегляди
345
/ Коментарі відсутні

10-го липня у спорткомплексі «Олімп» у Володимирі відбулось офіційне відкриття нової тренажерної зали, яку обладнали за сприяння проєкту USAID в Україні «ГОВЕРЛА».

Про це інформують на сайті міста.

У відкритті взяв участь міський голова Ігор Пальонка разом із заступником керівника проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» Мар’яном Юкічем, який завітав цього дня до Володимира разом із регіональними представниками «ГОВЕРЛИ».

Нагадаємо, що участь Володимирської громади у цьому проєкті розпочалась ще у 2021 році. За цей час працівники виконавчих органів Володимирської міської ради мали змогу підвищити рівень своїх знань та професійних навичок на багатьох навчальних тренінгах, організованих USAID в Україні, а також було отримали чимало цінних матеріальних речей, зокрема техніку для комунальників та обладнання для відремонтованої шкільної їдальні.

Іще одним успішно реалізованим проєктом стала нова тренажерна зала у міському спорткомплексі. Обладнання, а це тренажери та спортивний інвентар на загальну суму понад 1,3 млн грн, отримали також завдяки «ГОВЕРЛІ». Поточний ремонт зали виконали за кошти громади.

Нині тут мають змогу тренуватись люди з інвалідністю та ветерани, які потребують фізичної реабілітації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота