<

У Любомлі перед постом ДАІ водій змусив безбілетних пасажирів… стати на коліна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 13.07.2015 / Володимир, Любомль /
Перегляди
4
/ коментарі 2

У соцмережах розповідають про випадок, який трапився вчора, 12 липня, на трасі Київ-Ягодин, при виїзді з міста Любомль, і називають його шокуючим. Водій автобуса змусив безбілетних пасажирів, які заплатили за проїзд йому в кишеню, стати на коліна, аби їх не було видно.

«Водій автобуса з номерними знаками АС 4177 АО, по маршруту «турбаза Світязь-Львів» після того, як на автостанції м. Любомль пасажири з білетами зайняли свої місця, заповнив прохід між сидіннями автобуса пасажирами без білетів. При наближені до стаціонарного посту ДАІ, який розміщений вже на автодорозі Київ-Ягодин, перед поворотом на Володимир-Волинський, водій змусив пасажирів зашторити вікна та пасажирів без білетів стати на коліна, щоб їх не було видно через вікна працівникам ДАІ, що знаходились на посту. І тільки один з пасажирів заперечив рабській поведінці людей, що підкорились водію! Стоячи на колінах, люди проводять в останню путь героїв України, які віддали життя за них, а не перед хабарниками ментами. Фото зроблено у м. Володимир-Волинську. На посадочній платформі історія повторилась в іншій інтерпретації. Працівник автостанції за відсутності водія, який поніс маршрутний лист у касу, контролювала посадку пасажирів з білетами, до приходу водія. Після чого водій розрахувавшись з “посадочною” кількома гривнями, знову посадив «стоячих» пасажирів, з яких сам зібрав гроші, – пише ВісниК

Заплативши за білет, пасажир тим самим укладає договір з надавачем послуги по його перевезенню, а не вступає у зговір з правопорушником – водієм. Безбілетних пасажирів водій використав ганебним чином зі своєю метою», – пишуть у Фейсбуці.




коментарів: 2
  1. Раби. Інакше й не скажеш. Якби вони відмовилися стати на коліна і водій вигнав їх іх автобуса, то вони: 1) Померли. 2) Переселилися на Місяць. 3)Їх позбавили б пенсій і зарплат. 4)Вигнали з роботи тощо. Така сама публіка і у Нововолинську.

  2. Посадочна це Цип*ящук Віра Михайлівна.Яка постійно вимагає у водіїв гроші то на каву то на чеки 5 або 10гр,з кожного водія,чеки автостанція придумала собі сама,щоб директор мав за що пити.Постійно свариться з водіями,скільки на неї писало людей заяви,а їй за це ні чого не було.І тому їй все сходить з рук.Скільки на неї скаржились усеодно вона робить своє,тому що,її прикриває її керівник Лах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок