<

У ліцеї №1 Володимира відремонтували їдальню

13:44 | 28.11.2023 / Володимир / , /
Перегляди
355
/ Коментарі відсутні

Починаючи з минулого тижня, учні ліцею №1 у Володимирі отримують гаряче харчування в оновленій після капітального ремонту їдальні, на яку з бюджету громади було виділено 1,9 мільйона гривень.

Про це повідомляють на сайті міста.

Упродовж кількох місяців працівники підрядної організації, що виграла тендер, замінили в їдальні проводку для нового освітлення, виконали ремонт стін, стелі, здійснили підведення каналізації, а також монтаж вентиляції.

У межах проєкту  капітального ремонту харчоблока також були встановлені рукомийники та закуплені нові меблі, які вдало доповнюють інтер’єр приміщення, декорованого у сіро-жовтих відтінках.     

Завдяки участі Володимирської громади у проєкті USAID «ГОВЕРЛА» ліцей №1 отримав чудовий подарунок у вигляді необхідного для харчоблока обладнання, а саме: холодильну та морозильну шафи, пральну та сушильну машини, посудомийну та підлогомийну машини, лінії роздачі, які зберігають страви теплими (марміти для перших та других страв), вітрину кондитерську та прилавок для столового наряддя, плиту електричну та пароконвекційну піч, шафи гардеробні, смітники, каструлі і посуд. Загальна вартість усіх цих речей – близько 800 тисяч гривень.

Нині на кожній перерві у їдальні ліцею №1 гамірно від дитячого гомону – хтось поспішає до оновленого харчоблока, аби скуштувати гарячий обід, а хтось, щоб придбати перекус у буфеті. Щодня тут отримують харчування близько двох сотень учнів, для яких новим є не лише приміщення їдальні, а і меню, складене відповідно до рекомендацій МОЗ.

Нагадаємо, раніше БУГ писав, що у ліцеї № 1 у Володимирі проводять капітальний ремонт їдальні, яка знаходилася в аварійному стані. Вартість робіт становить 2 млн 275 грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота