<

У ліцеях Володимирської громади пролунав останній дзвоник

16:10 | 1.06.2023 / Володимир / /
Перегляди
573
/ Коментарі відсутні

1-го червня завершився навчальний рік у більшості навчальних закладів Володимирської громади. Відтак останній дзвоник пролунав у ліцеї №1, ліцеї імені Олександра Цинкаловського, ліцеї імені Анатолія Кореневського №5, ліцеї села Суходоли та у гімназії села Ласків.

Про це повідомляють на сайті міста.

Як і у попередні роки, спершу у зв’язку із пандемією коронавірусу, а пізніше через повномасштабне вторгнення, свято останнього дзвоника проводиться у навчальних закладах не у форматі загальношкільної лінійки, а лише для випускників 4-х, 9-х та 11-х класів.

Цього року зі стінами рідних шкіл прощаються 189 випускників 11-х класів загальноосвітніх закладів нашої громади. Частина зі 454-х випускників 9-х класів продовжить навчання у ліцеях, а частина вступатиме до коледжів та закладів професійної освіти. Зазначимо, що 65 дев’ятикласників отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою.

У кожному навчальному закладі свято останнього дзвоника видалось по-особливому щемливим, адже прощання зі школою викликає у кожного змішані почуття – як радість, так і смуток. Цього дня на адресу випускників пролунали найщиріші вітання та побажання від батьків, педагогів, а також представників місцевої влади, які завітали на святкові урочистості.

Щодо решти навчальних закладів, а саме ліцеїв №2, №3 та  початкової школи №7, то у них останній дзвоник пролунає 8-го червня.

Фоторепортаж від БУГа:

Педагогічний коледж, останній дзвоник 26-го травня

Гімназія імені О. Цинкаловського




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця