<

У летальній ДТП в Нововолинську загинув ексвійськовий та відомий адвокат з Володимира

21:51 | 16.02.2024 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
12879
/ коментарі 2

Ввечері 16-го лютого в аварії на виїзді з Нововолинська загинув володимирський адвокат та син головного судді Володимирського міського суду 30-річний Сергій Лященко.

Смертельна ДТП трапилася близько 19:40 на трасі Р-15 біля в’їзного знаку міста Нововолинськ на вулиці Панасівській у сторону Володимира. Водій легковика, виконуючи обгін, не помітив авто на зустрічній смузі руху. Щоб уникнути лобового зіткнення, він різко повернув та злетів з траси і врізався у дерево. Внаслідок отриманих травм, водій автомобіля марки «Honda» загинув на місці події.

Сергій Лященко з перших днів повномасштабного вторгнення росії добровольцем пішов захищати Україну. Пройшов пекло війни. Повернувся до цивільного життя після поранення, але не переставав допомагати війську. Також він був чудовим музикантом грав на унікальному вірменському музінструменті дудуку.

Нагадаємо, що Сергій проходив службу на Харківщині, брав участь у звільненні окупованих міст та сіл, в одному з яких саме він повертав український стяг. Минулого року в період блекауту БУГ записував інтерв’ю з молодим адвокатом про адаптацію до мирного життя, після повернення з фронту.

Інтернет-видання БУГ висловлює щирі співчуття рідним та близьким




коментарів: 2
  1. Як несправедливо! Поважаю і Сергія і батька. Спи спокійно Воїне. Для нас , принаймні для мене, ти поліг за Україну. Світла пам`ять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер