<

У Києві обговорили реконструкцію пункту пропуску «Устилуг» та облаштування транспортної розв’язки в центрі Володимира

20:14 | 7.09.2023 / Володимир / , /
Перегляди
4773
/ коментарі 2

У Києві народний депутат Ігор Гузь, перший заступник міського голови Володимира, депутат Волинської обласної ради Ярослав Матвійчук та керівник Агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм обговорили реконструкцію пункту пропуску «Устилуг» й облаштування розв’язки у центрі Володимира на перехресті вулиць Луцької і Ковельської.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Ігоря Гузя.

Щодо пункту пропуску – вже роки і роки, як він потребує оновлення і реконструкції, але віз і досі там. Під час зустрічі домовилися, що у жовтні цього року буде завершено проект реконструкції пункту пропуску. Цей документ потрібен для залучення можливого фінансування з-за кордону за програмою міжнародно-технічної допомоги. Ще одним джерелом фінансування робіт по проєкту може бути у 2024 році державний дорожній фонд.

Щодо транспортної розв’язки в центрі Володимира, то Агентство готове взятися за підготовку проєктної документації, а також співфінансувати самі роботи. Підготовку проєкту мають розпочати найближчим часом. Таким чином Володимир вже у 2024 році може отримати розв’язку, про необхідність якої говорять вже десяток років.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер