<

У дитячій художній школі Володимира відбулось свято останнього дзвоника

17:33 | 8.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
394
/ Коментарі відсутні

8-го червня у дитячій художній школі Володимира відсвяткували закінчення навчального року.

Про це повідомляють на сайті міста.

На подвір’ї художньої школи зібрались учні та викладачі Володимирської ДХШ та Устилузької школи мистецтв ім. І. Стравінського, а також їхні рідні та близькі.

Директорка Катерина Юрчук привітала зі святом усіх присутніх, побажавши світлих та спокійних літніх моментів, аби з 1-го вересня повернутись до стін закладу з новими ідеями та завзяттям творити. Також очільниця школи нагадала, що з настанням останнього дзвоника у школі розпочинається літня практика.

Окрім цього, значна частина учнів та колектив закладу отримали відзнаки за перемоги у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, а також грошові винагороди, виділені депутатами.

До уваги присутніх представили нові артоб’єкти, створені спільно учнями і викладачами. Митці запрошують усіх охочих переглянути роботи, виконані у стилі Марії Приймаченко та Ґустава Клімта.

Цього року 25 учнів закінчили п’ятий клас Володимирської дитячої художньої школи та 8 учнів – Устилузьку школу мистецтв. Викладачі, які цьогоріч “випускали” своїх вихованців, – Тетяна ОмельченкоІнна ГаргольІгор МацюкАдам Михалик та Олена Свиридова.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця