<

У ЦНАПі Володимира надаватимуть нові послуги для водіїв та власників транспортних засобів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 28.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
1442
/ коментарі 2

27-го січня очільник громади Володимира Ігор Пальонка та начальник регіонального сервісного центру області Григорій Бахал уклали рішення, завдяки якому ЦНАП Володимира стане доступним для водіїв та власників транспортних послуг. 

Предметом підписаної угоди є організація співробітництва у сфері надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг міста Володимира, повідомляють на сайті міста.

Як зазначають, невдовзі до сфер, які надаватиме ЦНАП увійдуть:

  • обмін посвідчення водія (без складання іспитів);
  • видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;
  • державна реєстрація нового транспортного засобу(без огляду);
  • перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання.

Після підписання меморандуму наступним кроком є створення відповідної документації для впровадження робочого місця для надання сервісу.

«Ми зацікавлені у ряді цих послуг. Це, безумовно, крок до розвитку Володимир-Волинського ЦНАПу та створення більшої зручності для мешканців громади», – відмітив міський голова Ігор Пальонка.

За словами директора ЦНАПу Алли Троць, мешканці давно запитують про ці послуги та попередньо у місті вже практикувались виїзди мобільного сервісного центру, що було дуже зручно для мешканців міста.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок