<

У англійському місті Нерсборо збирали кошти на пожежне авто для Володимирської громади

14:51 | 3.08.2023 / Володимир / /
Перегляди
206
/ Коментарі відсутні

Наші майбутні партнери з Британії, міста Нерсборо, підготували подарунок на день народження Володимира – завдяки зусиллям друга нашої громади Роберта Френдта, його дружини Морін та десятка небайдужих до долі України людей, були організовані благодійний концерт та ярмарок.

Про це йдеться на сайті міста.

Метою заходу означили збір коштів для закупівлі пожежного автомобіля для Володимир-Волинської міської територіальної громади. Під час концерту наші громадяни, що тимчасово перебувають у Великобританії, продавали українські смаколики та сувеніри.

Можемо з гордістю сказати, що в підсумку зібрано 1500 англійських фунтів, що дорівнює 72 тисячам 300 грн.

Нагадаємо, що після свого восьмого візиту до України та спілкування з міським головою Ігорем Пальонкою, Роберт Френдт поставив собі за мету подарувати Володимиру пожежний автомобіль вартістю 20 тисяч фунтів стерлінгів. 

Цей винятковий чоловік заради нашої громади звернувся до федерації футбольного клубу Манчестер Сіті та отримав пожертву у вигляді ювілейного подарункового набору з нагоди 10-ліття приєднання Серхіо Агуеро до клубу. Один з палких вболівальників Манчестер Сіті зголосився придбати цей набір, до якого входять футболка з автографом гравця, його біографічна книга та копія медалі “золота бутса”, яку футболіст отримав за найбільшу кількість забитих голів у сезоні, а також копія ювілейної медалі з нагоди 10-ліття.

Дякуємо Роберту Френдту, його дружині Морін, їхнім друзям та жителям Нерсборо, які підтримують його у цій благородній меті!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота