<

Тиждень не дожив до 49-річчя: у Володимирі провели в останню путь підполковника Сергія Конопатського

19:31 | 19.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2210
/ 1 коментар

У Володимирі провели в останню путь підполковника Сергія Конопатського, який трагічно загинув під час виконання службових обов’язків.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Волинської обласної державної адміністрації.

Офіцер родом із міста Житомир, та жив на Волині. Виховувався у сім’ї військовослужбовця. Після школи теж обрав стежку захисника держави, вступивши до Київського вищого зенітного ракетного інженерного училища.

З того часу і до кінця Сергій був вірний присязі: боронив Україну в зоні АТО, після завершення контракту мобілізувався через повномасштабне вторгнення. Неодноразово нагороджений Міністерством оборони за сумлінне виконання обов’язків та зразкову службу.

Дотепер спеціалізувався на протиповітряній обороні і захищав наше мирне небо. Побратими відгукуються про офіцера як про гідного військовослужбовця та світлу людину.

Нагадаємо, 15-го червня, ввечері на автодорозі поблизу села Гулівка Ковельського району трапилася летальна автопригода. 48-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем «ВАЗ 21124», з’їхав кювет та врізався у дерево. Внаслідок цього транспортний засіб загорівся. У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля загинули на місці.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер