<

«Творча обдарованість»: у КМЦ Володимира-Волинського нагородили талановиту молодь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 29.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

28-го травня у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулося вручення премій “Творча обдарованість” учням та педагогічним працівникам дитячих музичної та художньої шкіл.

Найуспішнішим учням, які гідно представили навчальні заклади Володимира-Волинського на Міжнародних, Всеукраїнських та обласних учнівських мистецьких конкурсах, заступник міського голови Лариса Кулікова вручила Подяки відділу культури і туризму та грошові винагороди за активну участь і зайняті призові місця в обласних конкурсах, – йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Нагородили, зокрема, 33 учні дитячої музичної школи. 

Найбільш успішним цей навчальний рік був для Ельвіри Чайки та Ореста Лаця, які отримали по 850 гривень премії, Дарини Герасимюк – 650 гривень, Ольги Хільчук – 550 гривень, Мар’яни Нечай – 500 гривень, Владислава Гетьмана – 500 гривень, Данила Смоленського та Марти Данч– по 400 гривень.

Також подяки та премії отримали 28 учнів дитячої художньої школи: по 500 гривень – Юрій ТихонюкТіна ХорошукВікторія Панасюк, по 400 – Єва Крайнова і Яна Томашук, по 300 – Назар БернацькийРоман ГолянськийАнна ВойтичукАнна КозлюкКатерина Дузінська, Тетяна МихаликВероніка Сидоренко

Участь у конкурсах – це щоденна робота на уроках і після них не лише школярів, а й їх талановитих наставників. Відтак, Лариса Кулікова вручила нагороди 37-ом викладачам згаданих навчальних закладів. 

Начальник відділу культури і туризму міської ради Роман Віслобоков побажав юним обдаруванням постійно підвищувати рейтинг шкіл Володимира-Волинського і надалі здобувати перемоги в конкурсах. Він подякував учням, які творчими здобутками принесли славу місту і ступили на першу сходинку свого зоряного обрію.

Діти подарували учасникам дійства пісенні та хореографічні номери.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок