<

ЦВК зареєструвала довірених осіб від кандидатів у виборчому окрузі №19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 4.03.2019 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У період із 11-го до 28-го лютого Центральна виборча комісія зареєструвала ще 64 довірених осіб від 15 кандидатів у президенти в округах, які розташовані в межах Волинської області.

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА проаналізували постанови ЦВК про реєстрацію довірених осіб кандидатів у територіальних виборчих округах та відшукали інформацію про цих людей у відкритих джерелах.

Також, зазначає ОПОРА, у період до 11-го лютого ЦВК зареєструвала 26 довірених осіб у волинських округах. Таким чином, станом на 28-ме лютого, на Волині зареєстровано 90 довірених осіб від 19-ти із 44 кандидатів у Президенти України.

Список довірених осіб від кандидатів у виборчому окрузі №19 і інформація про них від ОПОРи:

  1. Олег Гупало від кандидата Валентина Наливайченка. Особа з таким іменем та прізвищем донедавна працювала інженером відділу економічної безпеки ПрАТ «Волиньобленерго».
  2. Олександр Нагайовський від кандидата Олександра Данилюка представлятиме. Повний тезка Олександра Нагайовського – волонтер, який займався збором допомоги для волинської 14 ОМБР.
  3. Федір Дмітрієв від кандидата Руслана Ригованова. Федір Дмітрієв є пенсіонером, під час місцевих виборів 2017 року особа з іменем та прізвищем балотувалася до Зарічненської ОТГ шляхом самовисування та був обраний депутатом.
  4. Павло Горошкевич від кандидата Володимира Зеленського.
    Даних про Павла Горошкевича, окрім того, що він мешкає у Володимирі-Волинському, знайти не вдалося.
  5. Віталій Бродоса від кандидата Віктора Кривенка.
    Віталій Бродоса є засновником та керівником товариства з обмеженою відповідальністю «Вітаб», основний вид діяльності якого – оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.
  6. Микола Іщенко від кандидата Юрія Бойка. Микола Іщенко є працівником ПрАТ «УСК «Княжа».
  7. Валерій Діброва від Петра Порошенка. Валерій Діброва є відомим аграрієм, директором ТОВ «П’ятидні» та депутатом Волинської обласної ради від БПП «Солідарність».
  8. Павло Плісак від кандидата Іллі Киви. овний тезка Павла Плісака є компанії «Пасме-Пластік», основним видом діяльності якого є виробництво будівельних виробів із пластмас.
  9. Ганна Медведєва від кандидата Олександра Шевченка. Ганна Медведєва на місцевих виборах 2015 року балотувалася до Володимир-Волинської міської ради за списком «УКРОПУ».
  10. Ярослав Костюк від кандидата Сергія Капліна. Ярослав Костюк є директором ТзОВ «Аграрно-виробничо-торгова фірма «Старк».
  11. Володимир Савчук від кандидата Миколи Габера. Повний тезка Володимира Савчука був головою Володимир-Волинської РДА.
  12. Іван Костик від кандидата Анатолія Гриценка. Іван Костик – пенсіонер, засновник організації роботодавців міста Нововолинськ.
  13. Володимир Максимець від Сергія Тарути. Даних про Володимира Максимця, які дозволили б пов’язати їх з Волинню чи кандидатом, знайти не вдалося. Відомо лише, що вказані довірені особи тимчасово безробітні.
  14. Костянтин Зінкевич від Андрія Садового. Костянтин Зінкевич є депутатом Волинської обласної ради, керуючим справами Волинської обласної партійної організації «Об’єднання «Самопоміч».
  15. Юлія Зорік від Олександра Вілкула. У відкритих джерелах не вдалося знайти інформації, яка дала б змогу ідентифікувати довірених осіб кандидата. Зазначимо лише, що повна тезка Юлії Зорік є членом ГО «Європейське самоврядування місцевих громад», яку очолює повний тезка Ігоря Підгорного. Зареєстрована організація у місті Київ.
  16. Андрій Оніщук від Юлії Тимошенко. Андрій Оніщук є членом ВО «Батьківщина» та депутатом Володимир-Волинської районної ради.
  17. Павло Карпюк від Руслана Кошулинського. Павло Карпюк є депутатом Володимир-Волинської районної ради, членом партії ВО «Свобода».
  18. Дмитро Юзвенко від Олега Ляшка. Дмитро Юзвенко є керівником приймальні офісу Радикально партії Олега Ляшка у місті Володимир-Волинський.

Зауважимо, що відповідно до статті 67 Закону України «Про вибори Президента України» кандидат на пост Президента України може мати не більше 5 довірених осіб в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та по одній довіреній особі у кожному територіальному окрузі.

Згідно із частиною 2 цієї ж статті, довірені особи кандидата ведуть агітацію за обрання його Президентом України, сприяють кандидату на пост Президента України у проведенні виборчого процесу, представляють інтереси кандидата у відносинах з виборчими комісіями, іншими державними органами та органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації, об’єднаннями громадян, виборцям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок