<

Ціною власної економії чоловік ледь не отруїв цілий будинок у Володимирі-Волинському – теплокомуненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:09 | 24.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Жителі багатоповерхового житлового будинку по вулиці Гагаріна, 1 у Володимирі-Волинському скаржились на зелену воду з системи холодного водопостачання. Така ситуація склалась через мешканця даного будинку, котрий самовільно втрутився у внутрішньобудинкову систему централізованого опалення.

Про це повідомляє у фейсбуці КП “Володимир-Волинськтеплоенерго”.

У квартирі несанкціоновано використовували воду, яка знаходиться в системі опалення для миття посуду та побутових потреб. Це і призвело до змішування технічної води з холодною водою у цілому будинку.

Втручання було здійснено шляхом вварювання металевої труби в загальнобудинкову систему опалення. Спосіб втручання сприяв змішуванню технічної води (підфарбована певними реагентами, що надають «зелений» колір) з питним холодним водопостачанням.

Дане втручання і споживання такої води, може привести до непердбачуванних наслідків, а саме: розладу шлунково-кишкового тракту, отруєння.

Також подібну ситуацію було виявлено у будинку по вулиці Олега Ольжича, 2.

Якщо і надалі триватиме самовільне втручання в систему, то КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» буде вимушене відключити будинок від опалення.

КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» повідомляє, що не несе відповідальності за те, що мешканці будинків самовільно втручаються у внутрішньобудинкову системи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця