<

“Це ваші особисті проблеми!” – депутатка Володимир-Волинської ради про звіт голови комісії, яка перебувала в АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 16.11.2017 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарів 10

Під час сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради 16-го листопада на розгляд був представлений звіт голови комісії із соціального захисту Надії Замриги.

Голова депутатської комісії соціального захисту населення Надія Замрига відразу ж повідомила, що не могла бути присутньою на всіх засіданнях, адже була в зоні проведення антитерористичної операції.

Депутати від фракції “Самопоміч” висловили пропозицію не визнати роботу комісії задовільному, бо голова комісії часто пропускала засідання та значна кількість обговорень взагалі не відбулася. Секретар цієї ж комісії Павло Шлейн повідомив, що голова комісії ніяк не комунікувала із депутатами. На це зауваження, Замрига відповіла, що секретар теж не своєчасно виконував свою роботу.

В дискусію втрутився і заступився за Замригу міський голова Петро Саганюк: “Це комісія соціального захисту, не популярна! Всі ж хочуть в бюджетну чи земельну комісію і щось там ділити….”

Олег Тимосевич наголосив, що варто повернутися до питання щоб депутати самостійно обирали в якій комісії працювати. Мовляв, якщо депутат сам обере комісію, тоді ж більш буде зацікавлений в роботі.

Фракція “Самопоміч” наполягала аби все ж таки визнати звіт незадовільним. Надія Замрига повторно наголосила, що не заперечує своєї відсутності, і що мало часу приділяла роботі, адже перебувала в АТО. “Це ваші особисті проблеми,” – озвучила репліку Віра Сєргєєва.

Після всіх словесних перепалок, під час голосування, депутатська більшість все ж таки позитивно проголосувала за звіт голови комісії.




коментарів: 10
  1. Ну віра мочканула))) АТО має право згадувати виключно “активіст”! Вони вже приватизували з костіком це право, перетворили кров українців на “бренд”!!! С*кі… що ще сказати.

  2. Не розумію, як людина, звільнена за аморальну поведінку з вчителювання, може комусь вказувати на особисті проблеми чи недоліки?!!! Нехай десь на обїзних демагогію розводить!

  3. Хотілося б, щоб журналісти не перекручували слова і те, що відбувалося. На щастя маємо повний запис власною відеокамерою. Тому, можливо, ще й в суд подамо за наклеп. Цей звіт відбувався на 95% не так як описано

  4. На ФБ, звичайно ж жвавіше обговорення відбувається ;), але додам і тут репліку: не пам’ятаю, як там у прислів’ї про “трізку і поліно в оці”, але коли критикує киянка, яка у Володимирі буває раз на два місяці – це смішно))) Надя наплюй! Вєру у місті згадують лише з одним епітетом… а нині вона вже нікому не потрібна, от і злиться ;)

  5. На злодієві шапка горить, сама ж Сєргєєва, майже не буває на засіданнях “Самопомічі” , постійно сидить в Києві глядить внуків, приїжає досить рідко, не бере участі в роботі партії.

  6. Більшість брехливих коментарів пишеться в одному кабінеті #ліщукбреше . Хто вірить трьом словам журналістки, хай прийде в міську раду і перегляне повний відеозапис. А ще, я не займаюся справами партії, я займаюся прозорою депутатською діяльністю. Модераторам варто перевіряти інформацію, перш ніж публікувати матеріали, які опускають саме видання

    • Ти ж обіцяла той відеозапис сама показати всьому ФБ, щоб оправдатись. Нема чого путнього показувати, чи страшно показувати? Замість простого вибачення за своє необдумане слово шукаєш крайніх чи нападаєш з брудом на всіх довкола… справжній ДУПУтат))))

  7. Казнить, нельзя помиловать — (казнить).
    Казнить нельзя, помиловать — (пощадить).
    Гарний приклад того, як одна кома міняє увесь зміст речення.
    Журналіст витягує з загального контексту фразу й майстерно подає на загал, ніби позицію Віри, то не відповідає дійсності.
    Стосовно комісії, звичайно потрібно намагатись організувати все як найкраще, потрібно працювати у цьому напрямку.
    А тобі ВАСИЛЬ рекомендую на поворотах обережніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця