<

Три квартири та автомобіль: що задекларувала заступниця голови Володимирської РВА Ірина Ліщук

15:09 | 18.02.2024 / Володимир / , /
Перегляди
2370
/ коментарів 9

В Україні відновлено обов’язкове декларування доходів і майна. Тож перевіряємо, що задекларувала заступниця голови Володимирської районної військової адміністрації Ірина Ліщук у 2022 році.

БУГ проаналізував декларацію посадовиці опубліковану на сайті НАЗК.

Нагадаємо, 3-го березня 2023 року у Володимирській районній військовій адміністрації представили нову заступницю голови РВА Юрія Лобача. Нею стала Ірина Ліщук.

До цього часу вона перебувала на посаді заступника керівника апарату – начальника відділу управління персоналом та організаційної роботи райдержадміністрації. Посадовиця раніше обіймала посаду керуючої справами міськвиконкому у Володимир-Волинській міській раді та начальниці відділу з питань охорони здоров`я.

У декларації за 2022 рік зазначено, що посадовиця є власницею трьох квартир у Володимирі на 48,6, 50,8 та 49,6 кв. м.

Чоловік Сергій має квартиру у Володимирі, площею 43,3 кв.м., дві земельні ділянки в селі Зимне, площа 16 950 кв. м., та 1 983 кв. м.

Їздить Ірина Ліщук на Рено Меган, 2016 року випуску, а чоловік на Део Сенс, 2003 року випуску.

Посадовиця задекларувала 172 061 грн заробітної плати на посаді заступника керівника апарату, чоловік – 501 962 заробітної плати у ДСНС.

Також вказано в декларації, що Ірина Ліщук та її чоловік отримували кредити в банку по 100 тис. грн у 2014 та у 2021 роках.

Читайте також:




коментарів: 9
  1. Чомусь я не дивуюсь!Ці тварини зробили за 30 років державу тільки для себе,але воювати ідіть простолюдини!У цьому ми винуваті усі!

  2. Ще та курка! Накралась як була відповідальна за ШЛЯХ! Мій знайомий казав що вартувало його і з ним було ще 5 людей по 1 тисячі доларів за виїзд за кордон!!!

  3. Дуже хороша жінка, керівник. Не вірю, що вона шось там бодай могла вкрасти. Живуть просто і скромно

  4. Ольга-три квартири і куча земельних ділянок маленького держлужбовця ,що у тебе у голові-???? І це тільки що треба показати,!!!!

  5. нашо ті казнокрадії різних рівнів купують по три квартири?
    та купила б собі одну, але десь на “Лазурних Бєрєгах” то і декларувати не прийшлось би і люди як не знали б то і не проклинали б

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця