<

Третє місце в міжобласному турнірі з футзалу серед юнаків виборола команда з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:26 | 2.03.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

2-го березня у Володимирі-Волинському відбувся ІІ Міжобласний турнір з футзалу “Тисячолітнє місто” серед юнаків 2010-го року народження. Цьогоріч до райцентру з’їхалося 15 команд з Волинської області – понад 200 учасників турніру.

Організатор турніру, тренер ДЮСШ імені Олексія Зінкевича Владислав Панченко, розповів, що наступного року, враховуючи зацікавленість самих дітей, планують запросити 32 команди і з сусідніх областей.

“За три дні було багато боротьби: діти проявляли свій характер до останньої хвилини кожного матчу, а їх відбулося понад 60! Як наставник кажу, дитячий футбол більш яскравий, ніж дорослий.

Учасники турніру займаються футболом близько 4-х років: вони уже розуміють не тільки власні фізичні переваги, а й тактичні. Мені хочеться більше розвивати дитячий футбол у Володимирі-Волинському”, – каже Панченко.

Змагатися приїхали хлопці із Луцька, Ковеля, Олики, Турійська, Любленця. З Володимира-Волинського взяли участь у турнірі команди ДЮСШ та ЖФК “Ладомир”.

“На турнір приїхали і команди, які приймають участь на чемпіонатах України по футзалу. Наприклад, команди із Луцька “Олімпія” та “Любарт” задіяні в чемпіонаті України по футзалу”, – зазначив організатор.

3-тє місце виборола команда Володимир-Волинської ДЮСШ імені Олексія Зінкевича. 1-ше та 2-ге місця зайняли футбольні команди із обласного центру. Це – “Волинь” та “Волинь-2” відповідно.

Нагородили й найкращих учасників турніру поосібно, а також кожен отримав солодощі та грамоти від управління освіти, молоді та спорту міськради.

До слова, тренер Володимир-Волинської ДЮСШ Владислав Панченко другий рік поспіль є організатором та ініціатором міжобласного турніру. Минулого року між собою змагалося 8 команд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа