<

Тест НМТ, як і ЗНО, має підступні запитання на уважність: володимирчанка Анастасія розповіла, як набрала 200 балів

17:14 | 17.07.2023 / Володимир / /
Перегляди
3281
/ 1 коментар

Учениця Володимирського ліцею «Центр освіти» Анастасія Гринишин склала національний мультипредметний тест з української мови на максимальний бал. Випускниця поділилася, як готувалася та чи складний був тест.

Медалістка розповіла, що НМТ з української мови легше здати, ніж ЗНО, бо відсутні написання твору і запитання стосовно творів української літератури.

Майже всі завдання є подібними до ЗНО на знання правил та винятків.

До НМТ дівчина почала підготовку з літа минулого року , хоча ще не знала, що точно буде ЗНО чи НМТ, тому предметів готувала більше.

“Ну я як і всі готувалась в школі, але також ходила на додаткові заняття до репетитора один раз на тиждень, де працювали разом з учнем, який теж добре склав. У нас була здорова конкуренція і це дійсно змушує працювати більше”.

Щоб якісно скласти іспит, Анастасія робила дуже багато подібних тестів і вчити правила – це їй допомогло найбільше. На тестуванні не було таких запитань, на які відмінниця не знала відповіді.

На НМТ було декілька підступних запитань, які перевіряють студентів на уважність. Учениця запевнила, що в цьому вся суть такого тестування: перевірка знань, логічного та критичного мислення.

Майбутня студентка хоче вступати до Львівського університету імені Івана Франка на міжнародну економіку або міжнародні економічні відносини.

Всі 11 років Анастасія була відмінницею й закінчила школу на золоту медаль.

Нагадаємо, шестеро випускників нововолинських ліцеїв склали НМТ на максимальні 200 балів




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок