<

Тесть колишнього кандидата в мери Володимира занедбав територію при в’їзді у місто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 12.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
6989
/ коментарів 10

Читачі БУГу надіслали в редакцію фото занедбаної території, яка красномовно видніється на пейзажі зліва всім тим, хто в’їжджає у Володимир. Цей мотлох, серед якого будівельні матеріали, старі бетонні блоки та обдертий рекламний щит, лежить тут вже не перший рік.

Проте муніципальна варта міста та влада чомусь не таке порушення не реагують. Тим паче, що ця територія – це обличчя міста, яке видно відразу всім, хто їде до нього або ж транзитом до Шацьких озер чи кордону.

Відомо, що земельна ділянка, на якій знаходиться мотлох, належить Олександру Ш. Він приходиться тестем місцевій одіозній фігурі, колишньому кандидату в мери Володимира, який замішаний в корупційних скандалах – Максиму Клим’юку.

Ось і показала родина всьому місту, як треба господарювати…

Читачі видання звертаються до власників чи розпорядників території з проханням прибрати за собою сміття, а до відділення муніципальної варти – проконтролювати цей процес.

Читайте також: Через потрапляння в Реєстр корупціонерів Максиму Клим’юку заборонено обіймати певні державні посади




коментарів: 10
  1. Якби таке зробив простий роботяга ,то його давно б взяли за дупу ,а тестя кандидата не можна ,в нього” імунітет “.

  2. Буг, не перетворюйтесь остаточно на аверс. Є претензії до Клим’юка – пишіть. Не зачіпайте при цьому родичів. Є претензії до когось з родичів – так і пишіть. Не зачіпайте при цьому Клим’юка. Це непорядно.

  3. Ей, широко крокуючі в Європу сусіди, а ви знаєте шо таке приватна власність?
    Поки шо тільки проглядається ваше близьке знайомство з “жабою”

    • Я знаю ,що таке приватна власність…уточнюю-в Європі… Не можеш утримувати в належному стані- позбавишся… Там суди не українські.

      • “належний стан” у розумінні пересічного Шуріка і у розумінні Закону – трохи неоднакові речі і позбавити когось чогось у суді – це легше у нас, ніж в Європі

  4. Цензура. Палиця ваш орієнтир. Між іншим “клим” у пошті – це співпадіння. Його не знаю і бажання познайомитись не маю.
    Соромно

  5. БУГ! Ви бачили у Нововолинську біля АТБ напроти лікарні є площадка покрита плиткою! Зимою покриє сніг і люди падають! Це зробив власник ,,сімейної пекарні,, беж жодного дозволу! Пекарню розібрати заставили мешканці,а площадку хто має розібрати??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок