<

Тепло, вода та світло: у Володимирі діють два пункти незламності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:49 | 23.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
1311
/ Коментарі відсутні

У Володимирі встановили два пункти незламності, де можна зігрітися, зарядити електроприлади та навіть скористатися інтернетом. Один з них уже діє на базі ДСНС за адресою: вул. Коперника, 2. 24-го листопада запрацює іще один на вулиці Сагайдачного, 12.

У пункті обігріву, який зараз має поширену назву – пункт незламності, можна не лише зігрітися, а й попрацювати, якщо вдома чи в офісі немає світла.

Затишку в наметі, який нещодавно встановили біля пожежної частини, придають постелені ковдри, можливість скуштувати чай або каву з печивом біля грубки. Там навіть іграшковий ведмедик всівся на лавці, який не дозволить дітям засумувати.

У пунктах незламності також є аптечка та роздрукований інструктаж дій у випадку відключення водопостачання. Ну і, звичайно, питна вода.

Якщо ви замерзли або у вас немає можливості зарядити телефон – вам сюди.

У разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, пункти незламності стануть острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

Також стаціонарний пункт незламності розгорнули й у Нововолинську. Він знаходиться у приміщенні 5-ї пожежно-рятувальної частини. Є ще мобільний – у наметі біля пожежної частини (вул. Святого Володимира, 1).

Такі точки можна знайти по цілій Україні та у Володимирі зокрема на карті.

Нагадаємо, у Володимирі розгорнуть пункти обігріву та організують гаряче харчування




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя