<

Суд закрив справу щодо дружини Володимир-Волинського підприємця, котру звинувачували за водіння в нетверезому стані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 2.09.2016 / Володимир / , /
Перегляди
17
/ коментарів 30

Володимир-Волинський міський суд своїм рішенням закрив адміністративне провадження щодо  дружини директора ТОВ “Гербор-холдинг”. Постанова датована 25 серпня поточного року. Судовий процесвів суддя Олександр Лященко.

В суді пані Борбелюк дала пояснення ситуації, що відбулась 2-го серпня. Так вона у невідкладних сімейних справах змушена була виїхати з дому автомобілем, який є власністю ТОВ “Гербор-холдінг” та яким зазвичай користується її чоловік, генеральний директор підприємства.

Також в поясненні викладене бачення пані Борбелюк стосовно ситуації:

“Вона (Наталія Борбелюк – ред.) була в домашньому одязі та без сумочки, в якій зазвичай знаходяться її особисті документи та телефон, оскільки виїхала з дому на незначну відстань. За 50 м від місця проживання її було зупинено нарядом патрульної поліції, хоча вона жодних вимог ПДР не порушувала. На вимогу пред’явити документи вона пояснила, що всі документи знаходяться вдома, в сумочці, яку вона поспіхом забула і попросила надати їй можливість заїхати додому та надати документи, на що поліцейські категорично відмовились та запропонували вийти з автомобіля. На прохання дати можливість скористатись послугою адвоката теж було відмовлено, та із застосуванням фізичної сили її було примусово доставлено в Володимир-Волинське ТМО, де ігноруючи всі її доводи що вона не перебуває у стані алкогольного сп’яніння, черговий лікар зробив висновок, що вона перебуває у стані алкогольного сп’яніння, та її було затримано. Після того, як її було звільнено, вона почувала себе вкрай погано, а тому звернулась за медичною допомогою та пройшла повне обстеження на вміст алкоголю в організмі, слідів вживання якого виявлено не було. Просить провадження у справі закрити за відсутністю в її діях складу адміністративного правопорушення” – йдеться в постанові.

Нагадаємо, що 2-го серпня поліція затримала жінку з підозрою на кермування в стані алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на алкотестер “Драгер” вона відмовилась. Працівники патрульної поліції на кермувальницю склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб).

0

В судовій постанові зазначається – “щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, складений лікарем Володимир-Волинського ТМО від 2-го серпня 2016-го року, містить такі неточності та складений таким чином, що встановити відносно якої саме особи він складений, не можливо.

А також, Володимир-Волинський міський суд зазначив, що жодних правових підстав для проведення медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння водія у працівників поліції не було. Огляд на стан сп’яніння був проведений з грубим порушенням встановленого порядку, висновки зроблені поверхнево та з порушенням порядку. Визначеного у відповідній Інструкції, а інших фактичних даних про те, що вона керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння не здобуто.

Безымянный




коментарів: 30
  1. Навіть сумнівів не має, що суд був би такий великодушний до будь-кого, хто був на її місці, правда ж?! (сарказм)
    Дограються сволочі. Країна змінюється. Варто почати їм жити за законами, як і решта, поки люди не взяли це у свої руки..

  2. Де ви бачили в Украіні чеснеих суддів ,чи може в Володимирі такі є ?Ржу не можу …

  3. Невже місцевий Майдан почнеться від борбелюкового обійстя? Невинувата, не пила, срочно поїхала.Справи невідкладні. Ви нас за придурків маєте чи зовсім дурних?. Чий день народження ” кефіром ” святкували ?.

  4. Цікаво хто автор цієї казки про невинність мажорки. Тупо наївно і дешево.Нууууу тра би було шось забавніше придумати.Або пишіть шось путьове, або не смішіть.Клачук , то що жінка крутеликабухнула сіла за кермо , а лікар винуватий??? А ну но поясни ситуацію!

  5. Ладно пікула хабарниця а тут лященко на таке пішов? Думалось що він справедливий суддя, але напевно гроші більш важливіші!

  6. Тут Лященко закрив законно, всі докази були на Наталкіній стопоні, а протокол сфальшував та переробив головний лікарняний хабарник Клачук

  7. Бугагашенька)))))думаю,майже всі дівчата оцінили вартість її “домашнього одягу”.

  8. відмова від проходження водієм експертизи по драгеру е автоматичним підтвердженням нетверезого стану водія, згідно чинного законодавства, і про це “пан суддя” знає чудово. навіть такі величезні заробітні плати, в десятки тисяч гривень, не спиняють їх від “безпридєду” – від хабарництва. ніколи не міг би подумати про Олександра Валентиновича, думав один зі всіх, а виявило-ні. соромно !!!!! і страшно про справедливий і неупереджений вирок ім”ям України.

  9. За такі речі клачук який є ще і і членом папиного виконкому мав би вже бути у кайданках. Хто вас оточує пане мер?

  10. Ніхто не сумнівався що жона такого великого” діяча” буде невинною.
    Чоловік в неї не просто людина, він – сам борбелюк((( 10 2000 В КАСУ! Майданівці робіть шось, а то погавкали і толку!!!

  11. А те, що жінку Белі бачили у Маяку на святкуванні дня народження регіоналки Ольки Таращук, то таке…А пила вона там не воду, а спиртне. Звісно пострфактум купити тест на тверезість борбелюки собі можуть…

  12. Позорниця задертим носом івсе, булаб нормальна люди так невідгукувались. Рішили екмпертизу з Клачуком, таке і рішення суду

  13. Українка: Дивно про День народження Ковальчук-Таращук (спала з Борбелюком і ще кількомв крутеликами з 16 років, ніхто не взяв-сама вчепилася за того погранця. А тепер з дружиною Беля разом випивають. Діляться враженнями? Геть дурдом.

  14. “Небайдужі” коментатори-мешканці славного м. Володимир-Волинський, як гірко дивитись на ваші налиті кров”ю і ЗАЗДРІСТЮ очі, як же мучать вас нещасних, чужий достаток, що жовч так і тече з ваших уст. Ви так впевнено бачите, що країна міняється? Так змінились: курс гривні, тарифи за комунальні платежі, ціни на продукти, нова національна поліція до смерті забиває чоловіка у своєму подві”ї в на Миколаївщині…А що ще змінилось? Майдан варто починати не від “будинку більш заможного сусіда” а зі своєї заздрісної душі. Вам байдуже що країна тоне в крові і злиднях, вас мучить вартість сукні дружини Борбелюка. Ви такі впевнені, що “мажорка” відкупилась а національна поліція свята? Не надавши їй права дзвінка, адвоката і не провівши нормальної експертизи. Прочитайте уважно статтю автора! Саме про це в ній йдеться!
    А найвеселіший комент пані “Українки”: її у всьому цьому турбує лише, з ким спала О. Таращук! Нещасна, яка так переживає за пі…ю Ольги, радо б підставила свій рот… Але ж його ніхто не хоче! От і захлинається своєю заздрістью

    • 100% правди))) Люди так можуть обсирати-тільки заздрісники…Кожен, у кого є можливісь шукає блати, легкі гроші….-але в тих, що не виходить, гарно виходить заздрити і це лайно виносити сюди…

  15. дивно чого вчепились до Наталки. Наталка взагалі нічого нікому поганого не зробила, а її чоловік більш як будь хто допомагає місту і його мешканцям

    • Наталці просто заздрять. Не у кожної такий успішний чоловік, то й кусають собі локті.

  16. А от пані Таращук, яка напевно сама її і здала, заслуговує окремої уваги і публікацій. не важливо з ким вона спала чи не спала (з Борбелюками чи з усіма іншими), важливо, що вона сама і підставляє своїх знайомих

  17. А ще в нас в місті тепер добре треба дивитись де можна випити, а де ні. Навпроти Маяка стоять камери, тому цей заклад є небезпечним, бо відслідковується. Скільки з ким і коли. Потім Володимирінфо про це з радістю напише.

  18. Камери біля Маяка-фігня, а вот Жук це всім камерам камера ходяча, краще дивіться коли п’єте, щоб його духом не смерділо)))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця