<

Стало відомо, кого обрали депутатами Волинської обласної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:11 | 19.11.2020 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

ЦВК опублікувала імена кандидатів, що можуть стати депутатами Волинської обласної ради. У нову раду входитиме 64 депутати з семи політичних партій.

Про це йдеться на сайті ЦВК.

Найбільшу кількість депутатських мандатів отримала партія «За майбутнє» – 22. Далі – «Європейська Солідарність» та «Батьківщина» – по 9. «Слуга Народу» – 8, «Свобода» – 7, «Аграрна партія України»- 5, «Сила і Честь» – 4.

В облраду пройшли ті, за кого голосували виборці Володимира-Волинського та Нововолинська. Від партії «За майбутнє»: Ігор Гузь, Юрій Сиротюк та Ярослав Матвійчук.

Потрапив до списку від партії «Європейська Солідарність» бізнесмен з Нововолинська Бадзюнь Віталій. Також пройшов Бадзюнь Андрій від партії «Свобода». Обидва пройшли в міську раду та обласну і мають обрати від якого мандату відмовитися.

Від Батьківщини пройшов Віктор Олійник з Володимира-Волинського.

Від «Слуги Народу» пройшов Сергій Юнак, бізнесмен з Володимира-Волинського.

Від партії «Сила і Честь» в облраду обрали Лідію Томашевську, проте, ймовірно, від мандату вона відмовиться, адже згідно з ч. 4 ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільський, селищний, міський голова не може бути депутатом будь-якої ради.

Це не остаточний список депутатів Волинської обласної ради. Так, до слова, до числа обраних обласних депутатів входять чинні народні депутати. Прогнозовано вони відмовляться від мандатів на користь наступних у списку партії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя