<

Сподіваюсь люди з критичним мислення зрозуміють, що це низькопробний фейк, – мер Володимира обурився «липовими» агітками та заявив, що звертатиметься до правоохоронців

12:13 | 26.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
3476
/ Коментарі відсутні

25-го червня у соцмережах та деяких телеграм-каналах анонімні учасники почали ширити фейкове «творіння». Зліва на листівці – герб Володимира та фото Ігоря Пальонки з агіток передвиборчої компанії 2020 року, а справа – заклик вступати до Збройних сил України, а також адреса міської ради та особистий номер телефону мера Володимира.

Про це мер міста Ігор Пальнка повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

“Сподіваюся, люди з критичним мисленням розуміють, що це лише низькопробний фейк та фотомонтаж, яким вчергове пробите дно політичними опонентами. Замість того, щоб спрямовувати свої зусилля на підтримку наших захисників, ці особи вигадують усе нові байки з ціллю очорнити місцеву владу.

Якщо ці листівки почали розходитись містом у друкованому вигляді, то прошу мешканців повідомити мене про такі факти. Своєю чергою буду подавати заяву до правоохоронних органів, адже усьому має бути межа”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя