<

Спіймали хлопця, який зірвав табличку на монументі біля парку у Володимирі

22:50 | 2.01.2024 / Володимир / /
Перегляди
685
/ коментарі 3

У Володимирі у ніч з 29-го на 30-те грудня на вході до Слов’янського парку понищили монумент. Молодика, який це зробив, притягнуть до відповідальності.

Про це повідомляє Володимирський районний відділ поліції.

Правоохоронці встановили, що дана подія відбулася в ніч з 29-го на 30-те грудня. Компанія молодиків проходила повз парку і в поле зору їм впав монумент з мечем. Маючи багато енергії хлопці зі всієї сили хотіли дістати меч, однак це виявилось їм не під силу, тоді один з них зірвав табличку з надписом.

Завдяки активності підписників соціальних мереж особу хлопця було встановлено. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець. 2-го січня молодого чоловіка було запрошено до районного відділу поліції, опитано з даного приводу та складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Матеріали адміністративної справи будуть скеровані до Володимир-Волинського міського суду для розгляду та притягнення винного до відповідальності.




коментарів: 3
  1. Хочу поцікавитися – чому для безпеки працівників міської ради встановили турнікети і сидить при вході страж, а по місту немає камер? Найцінніше у Володимирі це міська рада?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок