<

«Спекулянти наживаються на українцях, що масово повертаються з Польщі» – мешканець Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:50 | 20.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На пункті пропуску «Краковець-Корчова» Львівської області спекулянти наживаються на українцях, які хочуть повернутися з Польщі додому. Про це БУГу повідомив мешканець Володимира-Волинського, який днями перетнув кордон.

Зазначимо, що пішохідне сполучення на низці пунктів пропуску припинилося ще 16-го брезеня, а люди, які не встигли перетнути кордон, змушені подаватися на польський пункт пропуску Корчова, де категорія пункту пропуску – автомобільна.

З Кракова до пункту пропуску 19-го березня Михайло дістався попутками. Розповідає: на митниці утворилися черги з бажаючих повернутися в Україну.

Свої ж українці захотіли «здерти» кошти за те, щоб люди змогли перетнути кордон автобусом. Водій одного з автобусів назвав ціну 50 злотих з кожного пасажира.

“Щоб перетнути кордон збирали по 50 злотих. Автобус був забитий людьми, простояли в черзі біля 4-х годин”, – написав чоловік.

Як сказав Михайло, люди платити спекулянтам не захотіли, проте вибору не було. На щастя, за кілька годин питання допоміг вирішити консул України. Перевізник був змушений повернути кошти, проте дехто гроші не забирав, боялися.

Після перетину кордону водій автобуса знову повернувся за іншими українцями.

“Люди добиралися як могли. Спекулянти наживаються на всьому. Перевізники брали несамовиті суми”, – зазначив Михайло.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок