<

Соціальний експеримент для людей з обмеженими можливостями провели у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 16.08.2016 / Володимир /
Перегляди
232
/ коментарі 3

16-го серпня у соціальній мережі Фейсбук Олена Кандиба та Тарас Сватко оприлюднили сюжет із проведеного ними соціального експерименту у Володимирі-Волинському. Суть експерименту полягала в тому, щоб показати недопрацювання в сфері благоустрою міста для людей з обмеженими можливостями.

“Ідея виникла спонтанно, коли біля парку Слов’янський розпочали ремонт площатки. Я говорила з Фіщуком і він пообіцяв, що там буде пандус, а зараз маємо заасфальтований з’їзд по якому не так то й легко зїхати. Ми не хочемо з кимось сваритись, просто показати, що коли щось робиш, то варто допрацьовувати до кінця. У нас гарне місто і багато чого робиться, але мабуть не до кінця допрацьовують.” – розповіла Олена Кандиба.




коментарів: 3
  1. Немає слів…..Я мало не заплакав.Кожна бардюра для цієї дівчини це біль як в серці так і фізична.Ми всі рівні.Чому маючи таку проблему зі здоровьям ця дівчина повинна боротися з іншими проблемами.Меру ганьба. Депутатам ганьба що ніхто з Вас не тикнув інших носом у суть проблеми цих людей.

  2. Коли ідеш з візком з дитиною, то не всюди можна проіхати, треба наперед думати кудою краще. Знаю випадок, коли дитина мало що не випала з візка біля третьоі школи, там бордюр височенний (перехід біля”поліцейських”). Я вже мовчу про пересування таких людей щей самостійно…

  3. Та ніхто з депутатів міської ради і не буде думати про пандуси та інше поки їхні рідні не будуть на інвалідних візках!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця